Waar blink jij in uit?

info@blinkhr.nl   06 - 11 95 29 25

Loopbaanbegeleiding

Wie ben je, wat kun je en wat wil je? Loopbaanbegeleiding biedt inzicht. Bijvoorbeeld wanneer je geen uitdaging meer ziet in je huidige baan of wanneer je voor jezelf wilt beginnen maar niet weet hoe je dat aan moet pakken. Loopbaanbegeleiding zorgt ervoor dat medewerkers beter functioneren. Zelfstandiger en met meer zelfvertrouwen. De begeleiding door Blink HR is altijd maatwerk. Soms is wandelcoaching de beste methode, een andere keer het Koersonderzoek of een talentenanalyse (TMA) waarmee je talenten zichtbaar worden gemaakt.

Loopbaanbegeleiding volgens Koersonderzoek Hoogendijk

Het Koersonderzoek van Hoogendijk is een inspirerende en gedegen methode voor loopbaanbegeleiding. Met dit onderzoek als leidraad besteedt Blink HR aandacht aan het verleden, het heden en de toekomst van je loopbaan. Aan de hand van een werkboek met praktische opdrachten. Intensieve, soms confronterende opdrachten die je aan het denken zetten en je helpen bij het maken van keuzes. Zowel in je loopbaan als in je privéleven.

Loopbaangesprekken voeren

Binnen zes tot acht loopbaangesprekken vorm je een beeld van je loopbaan en formuleer je haalbare doelen. Na afloop weet je wat je energie geeft voor de toekomst en welke stappen je moet ondernemen om je doelen te bereiken. Je ogen zijn geopend voor nieuwe kansen op de arbeidsmarkt. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

×