Waar blink jij in uit?

info@blinkhr.nl   06 - 11 95 29 25

Wandelcoaching

Wandelcoaching is een vorm van loopbaanbegeleiding. Het is, zoals het woord al aangeeft, wandelend coachen. Terwijl je samen wandelt in de natuur, stelt Blink HR vragen. Er wordt stilgestaan bij wat de omgeving te bieden heeft. Een kruising kan bijvoorbeeld vragen oproepen. Welke keuze moet er worden gemaakt? Zijn er obstakels? Welke belemmeringen kom je tegen? Met wandelcoaching kom je letterlijk en figuurlijk in beweging. Stap voor stap dichterbij resultaat.

Wandelen en coachen

Blink HR gebruikt wandelcoaching wanneer je vastzit en patronen niet weet te doorbreken. Wanneer gedachtes over elkaar tuimelen en in een neerwaartse spiraal terechtkomen. Door tijdens het wandelen in gesprek te zijn, ontstaat er een gevoel van vrijheid en ruimte. De natuur is rustgevend. Dat helpt om het denken minder te maken, je hoofd vrij te maken. Wandelend praten is daarom makkelijker en meer ontspannen. Dit maakt wandelcoaching in de meeste gevallen een zeer effectieve coachingsmethode.

Resultaat boeken met wandelcoaching

Wil je ook resultaat boeken met wandelcoaching? Na een vrijblijvend eerste gesprek stippelen we samen een pad voor je uit. Neem contact op voor meer informatie.

×