Waar blink jij in uit?

info@blinkhr.nl   06 - 11 95 29 25

Human Resource Management

Blink HR heeft een strategische kijk op humanresourcemanagement (HRM). Op interim basis fungeert Blink als Hoofd P&O, personeelsadviseur of HR-manager, met name in het onderwijs. De veranderende onderwijsomgeving vraagt namelijk steeds vaker om strategisch verankerd HR-beleid. Professionalisering van het onderwijs, strategische personeelsplanning, de leraar van de toekomst, mobiliteit en kwaliteit van onderwijs zijn vraagstukken waarmee je bij Blink terecht kunt.

Humanresourcemanagement interim

Merk je dat er de laatste tijd werk blijft liggen? Of gaat er een medewerkster met zwangerschapsverlof? Als interim HR-adviseur ondersteunt Blink HR organisaties op het gebied van humanresourcemanagement en pakt alle voorkomende HR-werkzaamheden op. Denk aan het opstellen en implementeren van HR-beleid en formatiebeleid, werving en selectie, talentmanagement, verandermanagement en competentiemanagement en het begeleiden van ontslagzaken. Daarbij heeft Blink HR oog voor vitaliteit en duurzame inzetbaarheid.

HRM-methode: Think Blink

HRM is mensenwerk. Het doel is om mensen op een gezonde manier hun vak te laten uitoefenen. Competent en gelukkig, nu en in de toekomst. Hiertoe heeft Blink HR een eigen, integrale manier van werken binnen HRM ontwikkeld: Think Blink. Een methode waarbij aandacht is voor uiteenlopende zaken, zoals gezondheid, competenties, waarden en betrokkenheid, werkomstandigheden en talenten. Alles heeft met elkaar te maken. De maatschappij wordt steeds complexer, de pensioengerechtigde leeftijd verschuift en persoonlijke competenties wisselen sterk. Door verbanden te leggen, worden oplossingen gevonden.

Human Resource Management (HRM) door Blink HR

Vrijblijvend een afspraak maken? Neem contact op.

×